Bekijk dit rapport over frietkraam voor feestje

Snackmobiel.nl heeft verschillende wagens staan teneinde gelijktijdig in te zetten. U kunt vervolgens duizenden personen voorzien met vers gebakken patat en overige lekkernijen. Onze medewerkers bestaan getraind teneinde bestellingen zo vlug geoorloofd af te handelen, doch immers altijd met oog voor kwaliteit. Elke frietkraam in Limburg voldoet met wettelijke eisen. Zo bent u dan ook iedere keer verzekerd aangaande een goede bediening.

Organiseer jouw binnenkort een feest trouwerij of ander evenement en wensen zijn je je gasten laten genieten met een lekkerste frietjes?

Frietfeest.nl is gespecialiseerd in het onderhouden over catering aangaande friet en snacks op locatie in heel Holland. We onderhouden de catering voor groepen vanaf 35 personen. Frietfeest.nl is uw levensgezel voor ons geslaagd evenement. U dan ook bezit bij ons keuze uit verschillende menu’s.

Geef in dit boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” aan dat u dan ook toepassing wilt vervaardigen aangaande de lenteactie.

Behalve het we dit belangrijk ontdekken dat een friet verder echt natuurlijk is, betreffende bedrijfskleding tot puntzak, bezit het huren met de Frietfiets alsnog meer voordelen.

Een frietwagen huren voor de verjaardag, bruiloft ofwel ander evenement valt altijd goed in de smaak. Frietfestijn.

Heb jij binnenkort een aanleiding voor een feestje en wil jouw dit bunkeren voor de gasten onderhouden? Vervolgens is ons frietkraam huren een perfecte oplossing. Dit huren aangaande ons frietkraam is uitstekende gelegenheid om jouw gasten te voorzien met een goede maaltijd.

Let op: Bezit u dan ook na dit versturen met dit invulformulier nauwelijks bevestiging per email onthalen, neem vervolgens even telefonisch aanraking betreffende ons op. Controleer desgewenst uw spammap ofwel een bevestigingsmail er mogelijk in terecht gekomen kan zijn.

Betreffende een collectie van 6 soorten verse friet en ons asssortiment van 26 soorten snacks betreffende heel veel sauzen kan u met de gasten hemels onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

U dan ook kan dit assortiment over snacks en friet vervolgens kiezen uit verscheidene pakketten. Een prijzen daarvan afwijkingen ieder pakket. U dan ook bezit een prijs betreffende het frietkot in Maastricht zeker perfect alleen in hand. Vooral daar we een prijs tevoren betreffende u dan ook samenkomen.

Boek nu menu Een Luxueus ofwel V.I.P. voor in de maanden april, mei of juni en wij produceren de menu volledig met

Begin ons broodjes bezorgservice in dit weekend. Vers gemaakt,thuis te bereiden. Ga je qua assortiment wat onderscheiden van het huidige assortiment in jouw stad.  check hier Ga bezorgen op de fiets, maak daar wat ludieks van zodat daar media zorg voor kom. Maak het gezond,lekker en vers!

Onze missie: dit verzorgen met onbeperkt het grootste collectie verse friet en een onwijs scala van voordeligste kwaliteit snacks voor u op locatie.

Steeds meer is er vraag naar een frietwagen op feesten en partijen. Wij komen, op een tijdstip het wij betreffende u dan ook afspreken, met onze HACCP goedgekeurde nieuwe frietwagens voor u dan ook op lokatie. De gasten mogen zichzelf vervolgens onbeperkt tegoed doen aan onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *